Forsamlingshusets gæstebog

Her er du meget velkommen til at skrive en hilsen, så andre brugere kan læse om din oplevelse i forbindelse med leje af forsamlingshuset

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Grete Bille , d. 24-08-2018
Tænk at dette forsamlingshus er bygget samme år som min morfar Vilhelm Jensen som er født i selv samme år, og Mona Høberg er barnebarn af ham "virkelig sjovt" nu glæder jeg mig helt vildt til at komme til fætter og kusinefest i morgen 25 august 2018, og møde min familie !!! Grete Bille
E-mail:
Skrevet af Anne, d. 09-09-2017
Super dejligt, hyggeligt og charmerende sted med en istandsættelse der har taget nænsom hensyn til det gamle. Det var vi vilde med. Det er svært at komme med forslag til forbedringer, men dog kunne det være dejligt med en bænk eller to i parkeringsgården, hvor flere går ud og ryger.
E-mail:
Skrevet af Lara, d. 23-09-2016
Ich danke Ihnen für das Teilen.
E-mail:
Skrevet af Dorthe Nielsen, d. 10-06-2016
Foreslag til gode foredragsholdere/musik
Karen-Marie Lillelund - humørbombe af format
Anders Alger - gudbenådet foredragsholder
Everybodys takling - Skønt aldrende "boyband"
E-mail:
Skrevet af Susanne Elnegaard, d. 10-05-2013
En meget flot hjemmeside !!! Mangler kun et sted, hvor man kan maile til en kontakt person, bl.a. vedr. spørgsmål. Egtved forsamlingshus er helt i top. Godt indrettet, masser af plads, og derved masser af anvendelses muligheder. Hyggeligt og rent. Køkken og opvask, er bare iorden. Et sted man GERNE vil vælge til sit arrangement. Håber at vi kan bevare vores forsamlingshus.
E-mail:
Skrevet af Merete Sivertsen Hougaard, d. 22-04-2013
Vi har netop haft en fantastisk bryllupsfest i Egtved Forsamlingshus, hvor lokalerne var med til at skabe nogle gode rammer for os og vores 86 gæster. Kan varmt anbefales.
Mange hilsner fra Hr. og Fru Hougaard, Egtved
Skrevet af Hanne Younes, d. 28-08-2012
Super flot hjemmeside!