Afholdte arrangemente 2013/14

Arrangementer i 2014 

Tågelundkoret 4. december 2014

 

Julemarked og reklamebanko 30. november 2014

Husflidsfolket havde en masse spændende ting til salg, og forsamlingshuset stod for tombola med flotte gevinster, skænket af byens erhvervsdrivende.

Der var mulighed for at købe suppe og ris a la mande, og der blev udsolgt af begge dele. Kaffe med hjemmebagt kringle blev solgt hele dagen igennem.

Undervejs underholdt elever fra Musikskolen og senere harmonikaorkestret Fandango under ledele af Ulla Moustgaard. Stor succes!

Kl. 19 startede reklamebanko, hvor der var mange flotte gevinster skænket af byens erhvervsdrivende.

Musikskolen "Spil dansk dag" 30. okt. 2014

Elevkoncert med efterfølgende fællesspisning fra kl. 18-19 for alle interesserede. Aftenen afsluttedes med koncert kl. 19-20 af et til lejligheden sammensat lærerband. En rigtig fin koncert både for børnene og de voksne.

 

Teaterforen. Blæksprutten, 25. okt. 2014

opførte "Den Hovedløse Baronesse", som handlede om to spøgelser, der i live var formand for henholdsvis revyen og for dilettantforeningen i byen, men nu har en en broget forsamling af lokale kendinge og nye ildsjæle sat sig for at indtage den gamle scene.

 

"Kun for Piger" 2. oktober 2014

Foredrag v/ Lisbeth Dahl i forbindelse med Lyserød Uge.

Desværre måtte Lisbeth Dahl melde afbud - hen på eftermiddagen - på grund af sygdom. Heldigvis trådte foredragsholder - og meget mere - Gitte Hornshøj til med meget kort varsel. Hendes oplæg var takt og tone, alt sammen formuleret på en måde, så tårerne trillede ned ad kinderne på publikum.

 

 

 

Spejdernes loppemarked lørdag 30. maj 2014

Igen i år stor succes med masser af lopper og købere, både inde ved salgsbordene, ude på parkeringspladsen, tøjsalget  i forretningen på torvepladsen og endelig kl. 13  auktionen med mange fine, gamle ting.

Tågelundkoret torsdag 22. maj 2014

  

Amatørteaterforeningen Blæksprutten 4. april 2014

Amatørteaterforeningen Blæksprutten opførte "NOGET I KLEMME" en farce af Ray Cooney instrueret af Kim Kousgaard.

Som sædvanlig blev der, inden stykket gik igang, serveret stegt flæsk med persillesovs.

Begge dele med stor succes. Der var ca. 120 gæster.

 

Trioen Zenobia og komikeren Jan Svarrer 15. marts 2014

150 betalende gæster i forsamlingshuset, hvor Egtved Hallens Eventgruppen havde arrangeret koncert med Zenobia og Jan Svarrer.

Zenobia - der har rødder i Egtved - støttede halprojektet ved at spille gratis. Også forsamlingshuset støttede halprojektet ved gratis leje og arbejdskraft.  

Vinter Vise Venner 21. februar 2014 Anne Dorte Michelsen

 

Anne Dorte Michelsen m/ pianist og guitarist. En forrygende aften med dejlig musik som vi kenderAnne Dorte Michelsen for. Der var 170 gæster til den vellykkede koncert, hvor Anne Dorte Michelsen også spillede solo både på sin guitar og klaver.

Musikarrangement med spisning 31/1 2014

 Aftenen startede kl. 19 med en lækker menu, hvorefter "Campingfatter" Helge, Egtved Camping, varmede op med sang og guitar, sammen med Iryna Johansen på klaver. 120 glade gæster sang med og stemningen steg.

Derefter kom NEANDERS på og spillede jazzmusik med udgangspunkt i New Orleans stilen blandet med rock'n roll og meget andet - alt sammen udført med det særlige Neanders-touch. Stemningen steg yderligere, dansegulvet var fyldt op. NEANDERS spillede både på scenen, sprang ned på gulvet og gik rundt blandt publikum. Sluttede kl. 01.

  

Vejle Kommune støtter med en underskudsgaranti på 5.000 kr.  

 

 Arrangementer i 2013

 

  Søndag 1. december 2013: Julemarked/Reklamebanko

En dejlig 1. søndag i advent. Der var mange besøgende i løbet af dagen og til banko om aftenen.

 

Egtved Handelsforening og Kræftens Bekæmpelse: "Støt brysterne" med Jacob Haugaard "Mit liv" 1. oktober 2013

  

Der var fuldt hus - 180 dejlige kvinder - til Jacob Haugaards sprudlende fortælling om sit spændende liv. 

 

 

Dwight Lamb og Duoen Jensen & Bugge

5. september 2013

Den danske duo Jensen & Bugge og deres amerikanske ven, den 79-årige harmonikaspiller Dwight Lamb fra Iowa – oldebarn af den danske spillemand Kræn Jerup - havde premiere på deres Danmarks-turné i forsamlingshuset. Hele sommeren har de turneret i USA. 

Det var en forrygende aften med et oplagt publikum – og nogle af dem måtte ud på gulvet og tage en sving-om til den danske folkemusik fra Staterne.  

Mette Kathrine Jensen (harmonika) spiller også i trioen ZENOBIA, og Kristian Bugge (violin) i Baltic Crossing, som også optrådte i forsamlingshuset i maj 2013.

 

Baltic Crossing 27. maj 2013

Fem højaktive musikere fra toppen af den nordeuropæiske folkemusikscene nåede virkelig ud over scenekanten, da de spillede for et veloplagt publikum i forsamlingshuset mandag den 27. De har rødderne solidt plantet i de nordiske og keltiske traditioner. Gruppen består af 2 englændere, 2 finner og 1 dansker (Kristian  Bugge).

 

Spejdernes loppemarked 12. maj 2013

Vupti!

- spejderne har fjernet alle spor efter loppemarkedet - og næste formiddag er bestyrelsen i gang med forårshovedrengøringen.  

Teater og stegt flæsk 15. marts 2013

Det går vi aldrig fejl af - 120 deltagere 

Vinter Vise Venner 22. februar 2013 med Thomas Kjellerup

Igen 200 glade tilhørere!

Jazzcafe 25. januar 2013:

200 glade tilhørere!